Παραγγελία – αγορά αεροφωτογραφιών για διενέργεια φωτοερμηνείας

     Παραγγελία – αγορά αεροφωτογραφιών για διενέργεια φωτοερμηνείας

Συμπληρώστε την online φόρμα (πατήστε εδώ) ώστε να σας ενημερώσουμε δωρεάν για την διαθεσιμότητα αεροφωτογραφιών  των ετών που σας ενδιαφέρουν για την ιδιοκτησία σας.

Οι αεροφωτογραφίες διαφόρων ετών περιλαμβάνουν συνήθως μεγάλες εκτάσεις και όχι μόνο την ιδιοκτησία σας,αφού η κλίμακα λήψης τους είναι συνήθως από 1:30000 εώς 1:42000. Έτσι σε μια αεροφωτογραφία είναι δύσκολο να εντοπιστεί μια έκταση εάν δεν εντοπιστούν φωτοσταθερά. Υπάρχουν όμως και αεροφωτογραφίες οι οποίες είναι σε κλίμακα 1:5000 και έτσι η ερευνώμενη έκταση σας να εντοπίζεται πιο εύκολα και παράλληλα λόγω και  της καλύτερης  ποιότητας φωτοληψίας της, σε σχέση με αυτές που έχουν κλίμακα από 1:30000 εώς 1:42000, να οδηγούν σε πιο ασφαλή συμπεράσματα.aero

       Επειδή  έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο από αρκετούς πελάτες μας να αγοράζουν αεροφωτογραφίες οι οποίες δεν είναι κατάλληλες για στερεοσκοπική παρατήρηση π.χ μεγενθυμένες (οι οποίες έχουν υψηλότερο κόστος από τις στερεοσκοπικές) σας παρέχουμε τη δυνατότητα να μεταβούμε εμείς στις αρμόδιες υπηρεσίες με όλα τα απαραίτητα στοιχεία που διαθέτουμε στο γραφείο μας και να παραλάβουμε  μόνο τις απαραίτητες για την διενέργεια της φωτοερμηνείας και όχι περιττές.

Αναλαμβάνουμε:

  • Μετάβαση σε όλες τις υπηρεσίες για την αγορά αεροφωτογραφίας ή αεροφωτογραφιών για την σύνταξη εκθέσεως φωτοερμηνείας.

  • Υπόδειξη της θέσης της ιδιοκτησίας σας στους αρμοδίους υπαλλήλους για τον εντοπισμό μόνο των αεροφωτογραφιών που περιλαμβάνουν την ιδιοκτησία σας (παραθέτουμε στους αρμοδίους υπαλλήλους χάρτες 1:5000, 1:50000, ορθοφωτοχάρτες, δορυφορικές εικόνες ,συντεταγμένες Ε.Γ.Σ.Α. ’87  που αφορούν αποκλειστικά και μόνο την θέση της ιδιοκτησίας σας ) ώστε να προβούμε στην σύνταξη εκθέσεως φωτοερμηνείας.

  • Παραγγελία μόνο των  σωστών αεροφωτογραφιών ώστε να προβούμε στην σύνταξη εκθέσεως φωτοερμηνείας.

  • Παραλαβή αεροφωτογραφιών ( 5 έως 10 μέρες)

  • Αποστολή αεροφωτογραφιών και έκθεσης φωτοερμηνείας σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας .

  • Δασοτεχνική υποστήριξη ακόμα και αν δεν προβείτε στην διενέργεια φωτοερμηνείας (μόνο στην έδρα μας).

  • Εκτιμώμενος χρόνος διενέργειας φωτοερμηνείας 3-5 εργάσιμες μέρες από την παραλαβή των σχετικών αεροφωτογραφιών και εγγράφων .

Έτη αεροφωτογραφιών για την ιδιοκτησία σας.

     Για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τα έτη των αεροφωτογραφιών που υπάρχουν για την ιδιοκτησία σας, πατήστε εδώ , και παραθέστε μας τις συντεταγμένες x και y επί της ιδιοκτησίας σας, είτε τηλεφωνικά είτε μέσω e-mail.

ΔΑΣΟΤΕΧΝΙΚΟ ΜΕΛΕΤΗΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΧΑΡ.ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

ellada

gis