Φωτοερμηνεία Μονοπάτια

Ερμηνεία αεροφωτογραφίας για μονοπάτι 

Με την βοήθεια της φωτοερμηνείας αεροφωτογραφίας – αεροφωτογραφιων είναι δυνατόν να εντοπιστούν μονοπάτι – μονοπάτια που υπήρχαν στο παρελθόν σε αγροτικές,δασικές, χορτολιβαδικές εκτάσεις αλλά και εντός οικισμών, χωριών και πόλεων  τα οποία σήμερα έχουν καταπατηθεί ή έχουν μετατραπεί σε δρόμους.

Το μονοπάτι ή τα μονοπάτια εντοπίζονται  τόσο με την βοήθεια της στερεοσκοπικής παρατήρησης αεροφωτογραφιας ή αεροφωτογραφιών  των ετών 1929, 1945, 1960, 1970, 1981, 1990, 2001, 2003, 2005 … 2014 και άλλων , όσο και με την βοήθεια της ψηφιακής παρατήρησης μέσω κατάλληλου λογισμικού που διαθέτουμε.

Από την μελέτη αεροφωτογραφίας ή αεροφωτογραφιών εξάγονται συμπεράσματα για το πλάτος του ερευνώμενου μονοπατιού, την διεύθυνση του  (διαχρονικές μεταβολές), το μήκος του, το πλάτος του  και άλλα.

 

monopati aerofotografia

Η ως άνω διαδικασία της ερμηνείας αεροφωτογραφιων για τον εντοπισμό μονοπατιού, συνοδεύεται και από αντίστοιχη έκθεση φωτοερμηνείας  η οποία είναι κατάλληλη  για δικαστική χρήση ,για χρήση στην πολεοδομία  καθώς και σε άλλες δημοσιές υπηρεσίες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το εάν εντοπίζεται μονοπάτι ή μονοπάτια στην ιδιοκτησία σας ,μέσω αεροφωτογραφίας ή αεροφωτογραφιες, είμαστε πάντα στην διάθεση σας.