Κατασκευές-Υποδομές κήπου

  • Σας παρέχουμε την δυνατότητα να παραμερίσουμε τυπικά σχέδια ζαρντινιερών του εμπορίου (πλαστικές) και να προχωρήσουμε σε χειροποίητες κατασκευές από γαλβανισμένο μέταλλο ,ασταρωμένο για τυχόν διαβρώσεις, βαφή με πιστόλι υπό πίεση 65 psi με άπειρους χρωματισμούς και υφή (χρώμα λαδιού, γυαλιστερό, ματ, φερομικατσέο με ρινίσματα μετάλλου και πολλά άλλα.)Η απορροή των υδάτων αποστράγγισης γίνεται με δική μας πατέντα, χωρίς να λερώνεται  το δάπεδο ανεξέλεγκτα με υπολείμματα.
  • Όπως αναφέρθηκαμε παραπάνω μέσα σε ένα όμορφο κήπο θα πρέπει να παρέχεται και η υποδομή για να ψυχαγωγείστε.Αυτό το κομμάτι ακολουθείτε από κάποιες κατασκευές.Σας δίνετε η δυνατότητα να σχεδιάσουμε μαζί διαδρόμους από ξύλο,(ντέκ) σκίαστρα,μικρές ή μεγάλες πέργκολες,σιντριβάνια με ανακυκλούμενο νερό,μέσω ηλεκτραντλίας,ακόμη και αναρριχόμενες κατασκευές για φυτά που προορίζονται για τον σκοπό αυτό.
  • Παιδικές χαρές με δάπεδο ασφαλείας για νήπια καθώς και εγκατάσταση χλοοτάπητα ή σπορά γκαζόν με χώμα που ανταποκρίνεται στις ποιοτικές ανάγκες τους (κομπόστ).
  • Υπάρχει πλέον και η ανάγκη να έχει ο οποιοσδήποτε τον δικό του λαχανόκηπο και οι λάτρεις της φύσης μπορούν να νιώσουν το συναίσθημα της δικής τους σοδειάς! Γιατί όχι κι εσείς?

Μελέτη χώρου-Αρχιτεκτονική κήπου.

Συντήρηση κήπου.

Αυτόματο πότισμα.

Αφήστε μια απάντηση