Κόστος φωτοερμηνείας – τιμολόγηση από , 20€ ,30€ , ή 50€ ; (ευκαιρία ή παγίδα)

Κόστος φωτοερμηνείας - τιμολόγηση από 10€ , 20€ ,30€ ,40€ ή 50€ ; (ευκαιρία ή παγίδα)

Κόστος φωτοερμηνείας – τιμολόγηση από 20€ ,30€ ή 50€ ;

Μας αναφέρθηκε  το φαινόμενο παραπλανητικών διαφημίσεων – αναρτήσεων στο διαδίκτυο, που κύριο σκοπό έχουν να αλιέψουν πελάτες, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι το κόστος – τιμολόγηση της μελέτης των αεροφωτογραφιών (φωτοερμηνείας) ανέρχεται σε 30€ , 50€  ή ακόμη και σε 20€.

Για κάποιον που δεν γνωρίζει το αντικείμενο της φωτοερμηνείας μπορεί να θεωρήσει ότι  οι συγκεκριμένες ελκυστικές ΟΝΤΩΣ αναρτήσεις είναι ευκαιρίες!! (ευκαιρία ή παγίδα).

Πελάτες (που αρχικά ‘έπεσαν’ στην παγίδα) μας ανέφεραν ότι  δεν περιελάμβαναν ΚΑΝΕΝΑ από τα παρακάτω στάδια ,που είναι απαραίτητα για την σωστή μελέτη και την αποδεικτική τους ισχύ ,με αποτέλεσμα η συμφέρουσα ,κατά τα άλλα προσφορά ελέγχου αεροφωτογραφιών, να μην γίνει αποδεκτή από τους δημόσιους φορείς λόγω έλλειψης επιστημονικής τεκμηρίωσης – έκθεσης .

Στάδια φωτοερμηνείας:

  1. Ψηφιοποίηση συντεταγμένων Ε.Γ.Σ.Α.΄87 του τοπογραφικού σας διαγράμματος ή του αποσπάσματος της Ε.Κ.Χ.Α. Α.Ε.
  2. Προμήθεια σωστών αεροφωτογραφιών.
  3. Χρήση ορθοφωτογραφιών .
  4. Σάρωση και ψηφιοποίηση αεροφωτογραφιών – αεροφωτογραφίας.
  5. Γεωαναφορά αεροφωτογραφιών στο σύστημα συντεταγμένων Ε.Γ.Σ.Α.΄87.
  6. Στερεοσκοπική παρατήρηση αεροφωτογραφιών από πρωτότυπες αεροφωτογραφίες (ζευγών διαστάσεων 24cm X 24cm) και όχι από ψηφιακές που δεν παρέχουν την δυνατότητα τρισδιάστατης παρατήρησης.
  7. Έκδοση αποσπασμάτων (σε ψηφιακή και έντυπη μορφή) των τμημάτων των αεροφωτογραφιών που θα εξεταστούν σε μεγέθυνση.
  8. Έκδοση σχετικού υπομνήματος συμπερασμάτων από τη στερεοσκοπική και ψηφιακή παρατήρηση επί των αποσπασμάτων.
  9. Σύνταξη τεχνικής έκθεσης φωτοερμηνείας.
  10. Παράσταση τεχνικού συμβούλου σε επιτροπές, δικαστήρια, πολεοδομία, δασαρχεία κ.α.

Μπορεί να πιστέψει ,οιοσδήποτε, ότι οι παραπάνω επιστημονικές εργασίες κοστολογούνται με τιμές της τάξης των 10€ , 20€ ,30€ ,40€ ή 50€ ;

Είναι δυνατόν να κοστολογούνται με συγκεκριμένες τιμές ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ;

Έχουν όλες οι υποθέσεις τα ίδια προβλήματα και το ίδιο εμβαδό ώστε να μπορέσει να κοστολογηθεί η παραπάνω επιστημονική εργασία με τιμές ΜΠΑΚΑΛΙΚΟΥ (τιμή ανά κιλό;)

ΠΡΟΣΟΧΗ 

Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε τέτοιες αναρτήσεις – απάτες ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phishing ) και επιδιώξτε πάντα  την προσωπική επαφή με τον μελετητή που θα επιλέξετε .

Πολιτική του γραφείου μας.

  • Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να αλιέψουμε πελάτες αναρτώντας στο site μας τιμές της τάξης των 10€ , 20€ , 30€ , 40€ ή 50€  , 80 € ή 100€ που δεν αντιπροσωπεύουν τον επιστημονικό κλάδο μας, διότι κάθε μια υπόθεση είναι ξεχωριστή.
  • Επειδή κάθε περίπτωση φωτοερμηνείας είναι διαφορετική μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανεπιφύλακτα ώστε να σας προωθήσουμε μια συμφέρουσα οικονομική προσφορά, για μια εμπεριστατωμένη και άρτια επιστημονικά ,έκθεση φωτοερμηνείας.
  • Το γραφείο μας αποστέλλει ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ οικονομική προσφορά (μέσω της επιλογής του link Online προσφοράς καθώς και τηλεφωνικά) σε κάθε υποψήφιο πελάτη και πάντα ανάλογα με τις απαιτήσεις της υπόθεσής του.
  • Τέλος επειδή δεν θέλουμε να είμαστε «απρόσωποι» σας παρέχουμε την δυνατότητα τηλεδιάσκεψης μέσω εφαρμογών (Google Meet, Viber ,Skype κ.α).H  τηλεδιάσκεψη πραγματοποιείται μόνο με καθορισμένο ραντεβού.

Για οποιαδήποτε άλλη απορία – πληροφορία  επικοινωνήστε μαζί μας στα 22213-09551 ή 6938- 442998 στις  ώρες λειτουργίας του γραφείου (ωράριο ->πατήστε εδώ)

Κόστος φωτοερμηνείας – τιμολόγηση από 10€ , 20€ ,30€ ,40€ ή 50€ ; (ευκαιρία ή παγίδα τελικά)