Φωτοερμηνεία δυο αεροφωτογραφιών και σύνταξη τεχνικής έκθεσης τιμή από 150€

Φωτοερμηνεία δυο αεροφωτογραφιών και σύνταξη τεχνικής έκθεσης τιμή

Φωτοερμηνεία δυο αεροφωτογραφιών  και σύνταξη τεχνικής έκθεσης  τιμή από 150 € + 24%ΦΠΑ εώς 200€ + 24%ΦΠΑ ;

ΠΡΟΣΟΧΗ!!

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για ένα ζήτημα που προκαλεί σύγχυση στην τιμολόγηση -τιμή της φωτοερμηνείας.

Έχουμε λάβει αναφορές από πελάτες μας ότι συγκεκριμένο γραφείο χρεώνει ποσά μεταξύ 150€ + 24%ΦΠΑ και 200€+ 24%ΦΠΑ για τη φωτοερμηνεία δύο αεροφωτογραφιών και  σύνταξη τεχνικής έκθεσης.

Πρέπει να αναρωτηθείτε αν το συγκεκριμένο γραφείο διαθέτει “μαγικές ικανότητες” ,που του επιτρέπουν να προδικάζει το αποτέλεσμα ,χωρίς να ελέγχει τις αεροφωτογραφίες και να συμπεριλαμβάνει στο κόστος ‘’της δελεαστικής προσφοράς’’ και την σύνταξη τεχνικής έκθεσης.

Στη διαδικασία της φωτοερμηνείας απαιτείται ΠΑΝΤΑ ο στερεοσκοπικός έλεγχος των αεροφωτογραφιών προκειμένου να επιβεβαιωθεί το αποτέλεσμα (ευνοϊκό ή μη για τον εκάστοτε πελάτη).

Αυτό σημαίνει ότι, εάν τα αποτελέσματα δεν ευνοούν τον πελάτη, δεν υπάρχει λόγος να πραγματοποιηθεί σύνταξη τεχνικής έκθεσης, καθώς αυτή θα είναι εντελώς άχρηστη.

Είναι σημαντικό να έχετε υπόψη σας ότι η έκθεση φωτοερμηνείας δεν είναι απαραίτητη σε περιπτώσεις όπου τα αποτελέσματα του ελέγχου των αεροφωτογραφιών δεν σας εξυπηρετούν. Αυτό είναι λογικό και αναμενόμενο.

Είναι παράλογο να πληρώσετε από 150€ + 24%ΦΠΑ εώς 200€+ 24%ΦΠΑ για τη φωτοερμηνεία δύο αεροφωτογραφιών με σύνταξη τεχνικής έκθεσης, ενώ τα αποτελέσματα είναι αβέβαια.

Επιπροσθέτως  οι χρεώσεις που αναφέρει το συγκεκριμένο γραφείο χαρακτηριστικά ΑΠΟ 200 ευρώ είναι πολύ παραπάνω σύμφωνα με μαρτυρίες πελατών μας που ήρθαν σε επικοινωνία μαζί τους.

Αυτό είναι απαράδεκτο και θεωρούμε σημαντικό να σας ενημερώσουμε ότι αυτές οι πρακτικές (ηλεκτρονικού ψαρέματος  – phishing) είναι παραπλανητικές και σας συνιστούμε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Κάθε μια περίπτωση είναι ξεχωριστή και δεν μπορεί να προτιμολογηθεί με αυτόν τον παραπλανητικό τρόπο που προαναφέρθηκε.

Τα στάδια της φωτοερμηνείας πρέπει να περιλαμβάνουν :

1) Τον στερεοσκοπικό έλεγχο των ζευγών αεροφωτογραφιών  (ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ) και

2) Την σύνταξη τεχνικής έκθεσης, εφόσον τα αποτελέσματα του ελέγχου ευνοούν και πάντα σε συνεννόηση με τον πελάτη.

Ευελπιστούμε ότι αυτές οι πληροφορίες θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε παραπλανητικές πρακτικές και να κατανοήσετε τη σημασία του στερεοσκοπικού ελέγχου των αεροφωτογραφιών (δηλαδή της τρισδιάστατης παρατήρησής τους)  πριν από οποιαδήποτε χρέωση για τη σύνταξη τεχνικής έκθεσης.

Πολιτική του γραφείου μας.

Επειδή κάθε περίπτωση φωτοερμηνείας είναι διαφορετική μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανεπιφύλακτα ώστε να σας προωθήσουμε μια συμφέρουσα οικονομική προσφορά, για μια εμπεριστατωμένη και άρτια επιστημονικά ,έκθεση φωτοερμηνείας.

Το γραφείο μας αποστέλλει ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ οικονομική προσφορά (μέσω της επιλογής του link Online προσφοράς καθώς και τηλεφωνικά) σε κάθε υποψήφιο πελάτη και πάντα ανάλογα με τις απαιτήσεις της υπόθεσής του.

Τέλος επειδή δεν θέλουμε να είμαστε «απρόσωποι» σας παρέχουμε την δυνατότητα τηλεδιάσκεψης μέσω εφαρμογών (Google Meet, Viber ,Skype κ.α).H  τηλεδιάσκεψη πραγματοποιείται μόνο με καθορισμένο ραντεβού.

Για οποιαδήποτε άλλη απορία – πληροφορία  επικοινωνήστε μαζί μας στα 22213-09551 ή 6938- 442998 στις  ώρες λειτουργίας του γραφείου (ωράριο ->πατήστε εδώ)