Κόστος Φωτοερμηνείας

Κόστος Φωτοερμηνείας -Ευκολίες πληρωμής- Ειδικές τιμές.

Συμπληρώστε την online φόρμα (εδώ)  ώστε να σας αποστείλουμε  δωρεάν μια συμφέρουσα προσφορά φωτοερμηνείας για την ιδιοκτησία σας.

Το κόστος της φωτοερμηνείας  εξαρτάται από το πλήθος των αεροφωτογραφιών που θα εξεταστούν, τον τρόπο παρατήρησης αυτών (στερεοσκοπική, μονοεικονική και ψηφιακή) καθώς και την χρήση για την οποία θα γίνει η έκθεση φωτοερμηνείας .

 Προσοχή σε παραπλανητικές διαφημίσεις.

Το γραφείο μας, λαμβάνοντας υπ ‘όψιν την οικονομική κατάσταση της χώρας και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει σήμερα ο Έλληνας φορολογούμενος, παρέχει στους πελάτες μας (στις περιπτώσεις που το κόστος  της φωτοερμηνείας είναι  υψηλό) τις έξης δυνατότητες πληρωμής:

Μηνιαίες  άτοκες δόσεις εφόσον εξοφληθεί ολόκληρος ο Φ.Π.Α. Ο αριθμός των δόσεων καθορίζεται από το κόστος της φωτοερμηνείας (πατήστε εδώ για την διαδικασία των δόσεων)
15% έκπτωση σε παλαιούς πελάτες μας ( πριν του έτους 2013  και για υψηλό κόστος φωτοερμηνείας).
 Σε ανέργους ειδικές τιμές  και μέγιστος αριθμός δόσεων 6 μήνες. Σχετικά με την διαδικασία των δόσεων για ανέργους επικοινωνήστε μαζί μας.
 Σε ΑΜΕΑ έκπτωση 20% (πολιτική του γραφείου μας ).
15% συνολική έκπτωση για δυο φωτοερμηνείες στην ίδια περιοχή επ ‘ονόματι του ιδίου πελάτη (χρήση ίδιων στερεοζευγών αεροφωτογραφιών  και για τις δυο περιπτώσεις).

Κόστος Φωτοερμηνείας

Σε περίπτωση που είστε σε ειδική κατηγορία και δεν περιλαμβάνεστε στις ως άνω περιπτώσεις επικοινωνήστε μαζί μας για οικονομική πρόσφορα.

Για πληροφορίες σχετικά με το Κόστος Φωτοερμηνείας,  επικοινωνήστε μαζί μας .