Αεροφωτογραφίες-Α/Φ

Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει:

Αγορά αεροφωτογραφιών

Χρονολογίες λήψεως 

Περιοχές με αεροφωτογραφίες

Δωρεάν έλεγχος αεροφωτογραφιών

 

Τι είναι η αεροφωτογραφία;

Μια φωτογραφία η οποία δεν είναι επίγεια αλλά έχει ληφθεί από αέρος ονομάζεται αεροφωτογραφία.

Στην Ελλάδα οι πρώτες αεροφωτογραφίες ελήφθησαν το έτος 1945 κλίμακας 1:40.000 εώς 1:42.000.
Ακολούθησε λήψη του έτους 1960 (κλίμακα 1:30.000) και στην συνέχεια έγιναν αεροφωτογραφίσεις σε τακτά χρονικά διαστήματα ,ανά περιοχές, παρέχοντας μας πλέον μια μεγάλη ποικιλία αεροφωτογραφιών (σε διάφορες χρονολογίες και κλίμακες).
Οι αεροφωτογραφίες που χρησιμοποιούμε για την διενέργεια φωτοερμηνείας αναγράφουν ημερομηνία, ώρα, ύψος, κλίμακα κ.α και είναι πάντα από Δημόσιες Υπηρεσίες.
Οι λήψεις τους διακρίνονται κυρίως σε πλάγιες και κατακόρυφες.
Οι τύποι τους είναι κυρίως ασπρόμαυρες και έγχρωμες (πρόσφατα έτη)

Αεροφωτογραφίες-Α/Φ

 Σημαντική παρατήρηση:

 Επειδή οι Αεροφωτογραφίες-Α/Φ είναι συνήθως σε κλίμακες οι οποίες δεν μπορούν να αποδείξουν τις χωροχρονικές μεταβολές στην ιδιοκτησία σας δια γυμνού οφθαλμού, δεν σημαίνει ότι αυτό που θέλετε να εντοπίσετε δεν υπάρχει !!!
 Γι’ αυτό σας προτείνουμε, αφού προβείτε στην αγορά στερεοσκοπικών αεροφωτογραφιών ,να επιλέξετε φωτοερμηνευτή ο οποίος θα μπορέσει να διακρίνει περισσότερα με την στερεοσκοπική παρατήρηση!…Ακόμα και κατασκευή κάτω από δέντρο!!(εξαρτάται από την λήψη και την περίοδο αεροφωτογράφισης).

Αεροφωτογραφίες-Α/Φ  : Για να προβούμε στην Αγορά Αεροφωτογραφιών απαραίτητη προϋπόθεση είναι και ο στερεοσκοπικος έλεγχος της αεροφωτογραφίας ή των αεροφωτογραφιών.

 Το γραφείο μας δεν αναλαμβάνει αγορά αεροφωτογραφιών  εάν δεν αναλάβει και την μελέτη!!

Επικοινωνήστε μαζί μας.